Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

    milföylü piliç sarma

    FallenAngel
    FallenAngel
    Admin
    Admin


    Mesaj Sayısı : 1738
    Kayıt Tarihi : 05/02/11
    Nereden : İstanbul
    Aktiflik :
    milföylü piliç sarma Img_le10200 / 999200 / 999milföylü piliç sarma Img_ri10


    Cüzdan
    Altın Altın: Sınırsız
    Para Para: Sınırsız

    milföylü piliç sarma Empty milföylü piliç sarma

    Mesaj tarafından FallenAngel Perş. Şub. 24, 2011 5:06 pm

    Milföylü Piliç Sarma



    Malzemeler:
    4 adet tavuk but
    4 adet kare milföy
    1 adet yumurtanın sarısı
    1 yemek kaşığı çörekotu
    Tuz, karabiber
    Hazırlanışı:
    Tavukları, üzerini geçecek kadar su koyup haşlayın
    Piştiğinde sudan çıkarın ve soğumalarını bekleyin
    Derilerini soyun ve üzerine tuz, karabiber serpin
    Oda sıcaklığında yumuşamış milföyleri, budun sap tarafından sarın
    Hazırladığınız milföylü tavukları tepsiye yerleştirin
    Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpiştirin
    5 dakika önceden 175 dereceye ayarlanmış fırında, üzerleri kızarıncaya kadar, ortalama 30 dakika pişirin
    Yanına haşlanmış sebzeler ekleyerek de servis yapabilirsiniz
    Afiyet olsun!
    milföylü piliç sarma Milföylü piliç sarmamilföylü piliç sarma 4FADC32C49AD977A739E9D7F69195

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 11:36 pm